Το νέο Sprinter

To Sprinter αγαπά τη δουλειά και τα έχει καταφέρει περίφημα για πάνω από 2 δεκαετίες. Το όχημα με το αστέρι στη μάσκα λανσαρίστηκε το 1995, ορίζοντας ένα νέο τρόπο εργασίας. Στιβαρότητα, αποτελεσματικότητα κι αξιοπιστία – σε αυτά τα χαρακτηριστικά αποδίδεται η επιτυχία του Sprinter που σηματοδότησε μία ολόκληρη κατηγορία και καθόρισε τις τάσεις στην αγορά.

Συναρπαστική νέα εξωτερική σχεδίαση.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία της Αισθησιακής Καθαρότητας, που είναι τόσο επιτυχημένη στα αυτοκίνητα Mercedes-Benz, έχει εφαρμοστεί τώρα και στο Sprinter. Διότι, γιατί να μην φαίνεστε όμορφοι και στη δουλειά; Εμπνέει με την ελκυστική, γνήσια μοντέρνα σχεδίαση των επιφανειών. Τα highlights του οχήματος με τις σωστές αναλογίες περιλαμβάνουν τη χαρακτηριστική μπροστινή όψη με το μεγάλο αστέρι της Mercedes στο κέντρο και την πλαϊνή όψη με επιφάνειες που ρέουν η μία προς την άλλη. Χάρη στη μοντέρνα σχεδίαση στο όχημα έχει επίσης βελτιστοποιηθεί η αντίσταση αέρα, γεγονός που επηρεάζει θετικά την κατανάλωση καυσίμων.

Πρωτοποριακό, αποδοτικό, αξιόπιστο.

Είναι τόσο πολύπλευρο που θα βρείτε ακριβώς την κατάλληλη έκδοση για τις μεταφορές σας και με τόσο όμορφη εμφάνιση που θα κάνει πάντα καλή εντύπωση. Το νέο Sprinter panel van, με 4 μήκη οχήματος, 3 ύψη οροφής και όγκο χώρου φόρτωσης έως και 17 m³, προσφέρει μια εντυπωσιακή ποικιλία. Οι διάφορες εκδόσεις οχήματος και αξεσουάρ δίνουν τη δυνατότητα για αποδοτικά βασικά οχήματα - για παράδειγμα με κίνηση στους εμπρός τροχούς - όπως και για panel van με ολοκληρωμένο εξοπλισμό, που είναι ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικά και ταυτόχρονα κατάλληλα για μεγάλες αποστάσεις.

Αυτά είναι τα οφέλη που έχουν σημασία: Για τα οχήματα με την προσφάτως διαθέσιμη κίνηση στους εμπρός τροχούς υπάρχουν, για παράδειγμα, προσιτή αρχική τιμή, επιπλέον ωφέλιμο φορτίο και χαμηλότερο μαρσπιέ χώρου αποσκευών σε σχέση με τα οχήματα με κίνηση στους πίσω τροχούς.

Highlights

Χάρη στις καινοτομίες και την εμπειρία των 20 ετών και άνω, το Sprinter αποτελεί και πάλι ορόσημο ως μια αποδοτική και αξιόπιστη λύση κινητικότητας του μέλλοντος, που προάγει την επιχείρησή σας.

Πείθει συνολικά.

Το νέο Sprinter είναι εντυπωσιακό και οπτικά: η σχεδίασή του ακολουθεί το μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία της Αισθησιακής Καθαρότητας της Mercedes-Benz. Το κόκπιτ έχει ξανασχεδιαστεί και πείθει τόσο με τη σχεδίαση υψηλής ποιότητας, όσο και με την εξαιρετική λειτουργικότητα.

Έξυπνα δικτυωμένοι, με ψυχαγωγία και πληροφόρηση.

Καθώς ο σύγχρονος κόσμος της εργασίας περιλαμβάνει ψηφιακές λύσεις, έχουμε εξοπλίσει το Sprinter με μια ενσωματωμένη μονάδα επικοινωνίας, που αποτελεί την τεχνική βάση για τη διαρκή σύνδεση του οχήματος στο διαδίκτυο.

Ακριβώς εναρμονισμένο με τη χρήση του.

Δεν πρέπει ένα van να είναι πάνω απ’ όλα πρακτικό και οικονομικό; Ή μήπως θέλετε ένα εμφανίσιμο van, που ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις άνεσης; Το Sprinter τα προσφέρει και τα δύο - και πολλά περισσότερα: Το Panel van και το Tourer, καθώς και τα οχήματα chassis και platform με μονή καμπίνα ή crewcab αποτελούν τη βάση για μια εντυπωσιακή ποικιλία οχημάτων.

Υποδειγματικό επίπεδο στον εξοπλισμό ασφάλειας.

Το Sprinter έχει σχεδιαστεί συνολικά για την ασφάλεια. Τη στέρεη βάση για αυτό αποτελεί το αμάξωμα, που είναι ιδιαίτερα σταθερό χάρη στην κατασκευή του και τη σύνθεση των υλικών. Και στη συνέχεια, τα διάφορα συστήματα υποβοήθησης. Άλλωστε, ακόμα και ο πιο έμπειρος οδηγός μπορεί να βρεθεί σε καταστάσεις που η υποστήριξη είναι ευπρόσδεκτη και χρήσιμη.

Οικονομικά σε κάθε σχέση.

Με το Sprinter επιλέγετε ένα όχημα που έχει αποδείξει πόσο οικονομικό είναι εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Το νέο Sprinter συνεχίζει αυτή την ιστορία επιτυχίας με τη γνωστή του ποιότητα και αξιοπιστία. Επωφελείστε από την οικονομία από την πρώτη στιγμή: με την ελκυστική τιμή των οχημάτων με κίνηση στους εμπρός τροχούς και τις πολλές επιλογές διαμόρφωσης, στις οποίες παραγγέλνετε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Νέα βασική έκδοση με κίνησης στους μπροστινούς τροχούς (FWD)

Πλεονεκτήματα συγκριτικά με το σύστημα κίνησης στους πίσω τροχούς:

  • Πιο αποδοτικό λόγω χαμηλότερης τιμής (έως 3%) & μειωμένης κατανάλωσης καυσίμου
  • Χαμηλότερο βάρος οχήματος
  • Μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο (+50 kg)
  • Μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης
  • Χαμηλότερο κατώφλι φόρτωσης (80mm)
  • Διαθέσιμο με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων